Hata överste Kael'thas !

Sitter här och pimplar Cola.
Har ganska nyligen kommit hem från stan där jag och Herr Kaka träffade på Banna för att köpa oss biljetter till Evelinas teaterföreställning. Det var så mysigt på stan idag. Jag och Banna lyckades tillslut besluta oss för vilken glass vi skulle ha och sedan vare bara å njuta av den stämningsfulla fyllesången som utövades på navet av några jätte lyckliga navet profiler. Dom var duktiga som kunde precis alla texter till alla tänkbara uttjatade sommarklassiker. Tummen upp för er.
 Måste säga att jag verkligen inte har en aning om vad jag ska våga förvänta mig från årets Evelina show. Bland de få saker jag vet är att Evvis iaf kommer dra några balettsteg. Lär ju ska bli intressant vad det än visar sig vara för nått... de brukar alltid bli.

Jadu... Jag, Herr Kaka, Master Alv och 7-Sef har avstått från Stockholms resan som resten av våran klass har dragit iväg på. Dom ska tydligen få ha jätte roligt på Riksdagen. Får hoppas på att Hurtig lever ut mina fantasier om ett vänligt godisregn till alla riktigt hårt arbetande politiker!
Vi som är kvar i lilla Sundsvall har fått uppdrag att komma ikapp. I stort sett.. Tror inte det går så bra för mig med det. Det enda jag verkligen känner att jag behöver göra är en viss bilduppgift som ska redovisas imorgon. Resten får vänta tills det inte är bra väder och tills jag/vi har kollat klart på Pokémon!!

Paus, Oskar plingar på och middagsätande.

Nu har jag ringt runt till en massa personer och informerat om att det kommer ske saker på lördag. Bäst för Moder Jord att hon upprätthåller de soliga vädret till dess.  *hyttar med näven mot Moder Jord*

Ah well, nu ska jag troligen baka blåbärspaj för att jag har gått runt och hetsat mig själv till att göra det i några dagar nu. Jag bakar paj av precis samma anledning som alla andra - att få en orsak till att svulla en massa vaniljsås (!)

Sedan Pokémon och stor slakt
av Kael'thas den jävla Belfen!!
 . . . . .  förhoppningsvis.


Jag ska btw ta hans jävla bird pet!!

Förträffligt då

Det är sent... som vanligt.
Alltid så sent. Herr Kaka sitter brevid och nackar WoW och jag nördar html. Najs.

Stör mig hur lättpåverkad man är av vädret. Alla går och blir så himla lyckliga utan någon riktig anledning. Heh, norrlänningar. Vi blir glada för lite sol och för att kommunen bestämt sig för å röja bort all sand. Trevligt.
Jag vill ändå inte klaga för jag har ändå mått så överdrivet bra de senaste dagarna. Har till och med varit ute i skogen några gånger och inhalerat lite dirt och barr lukt. Sånt kan frambringa förhöjda känslor.

Som alla andra tycker jag att söndagar är härligt dryga och jätte innehållslösa. Men inte den här söndagen, ne.
Vaknade jätte segt och mysigt med Herr Kaka och hade förträffligt sex. Efter de blev de in i duschen och sedan direkt ut med Fröken Alv som var riktigt pinkis och katt kåt. Vi gick till den jätte exotiska kullen med lite skog på och åt en massa frukost och förnödenheter som vi packat med.  Sedan lyckades Anna tajma riktigt bra med att hoppa ur en bil på parkeringen precis när vi var på resa hemmåt. Anna sa hej och berättade att hon hade träffat Evelina som hade sagt Hej till henne. Annas mor (som också hoppade ur bilen) påpekade att Hej var ett av Annas standard ord för dom som inte visste.

Tillslut lyckades vi ta oss ifrån zonen granloholm. Hemköp på stan var nästa mål och i staden träffade vi på herr Hurt som letade efter någon som kunde införskaffa ciggaretter åt honom. Vi kunde tydligen inte vara till någon hjälp för våran buss skulle snart gå. Men herr Hurt berättade lugnande att det var ingen fara för han kände tydligen människor som kände människor. Trevligt.

Nu tänker jag nog dra med mig herr Kaka till sängen.
Även fast jag ska ta mig lite mer sovmorgon än vad jag
har så kan de för en gångs skull vara skönt att vara lite utvilad..

Peter har btw dingat 70!! En stor applåd till våran fd Datakunskaps
lärare som nu spenderar dagarna till att farma honor och leka polack. Gz! gz




             


Go Kväll

Jag är så seg. Jag är en vek person.
Hur kommer det sig att jag verkligen aldrig tar tag i saker längre. Jag lovar saker hit och dit som jag ska utföra. Jag lovar framförallt mig själv. Konstigt att jag inte litar på mig själv längre. Säger då de, ingen jävla kämpar glöd som helst.
Gah!

Hmm..
Fick lust att läsa en Kalle Anka pocket. Länge sen... så grymt onödigt.

Snart ska jag troligen kolla på Sicko med Oskar. Vi kommer troligen även äta popcorn. Vi kommer troligen också somna under filmen. Vi kommer troligen inte kliva upp imorgon.

Jag behöver sömn. Har inte sovit tillräckligt på typ 6 nätter.

Vilket jävla Josef inlägg det här blev. Bara en massa oroande och klagande.
Respekt till karln ändå, för nu är han tillbaka från Brittanien.
Trevligt, trevligt. Nu behöver man inte tänka själv längre. Sånt sköter ju Josef åt en med hans mega imba mind control skills...

Go Natt


Gotta catch em all

Inspirerad, fylld med en skön gnutta kreativitet.
"Okej" skulle nästan räcka för att sammanfatta min dag i sin helhet.
Men jag känner mig lite lätt manad till att skriva lite fler ord.

[ Pokemon Season 1 - Indigo League 1-25 ]    -   7.4%

Ahh, imorgon blir de en massa leechande av Alterac Valley och 25 härliga avsnitt av Pokemon med Äläx, Kaka, Hurt och Alv. Känner att jag kommer bli så oerhört berörd av alla happy minnen som komma ploppa upp av allt Pokemon tittande. The Good Old Days. Speciellt för Äläx som verkar ha ett oerhört japanskt förhållande till Pokemon. Hö, passande.

Åkte hem utan herr Kaka idag och har hunnit vara lite konkret. Så pass att jag har lyckats fylla 2 tvättmaskiner med en massa jävla underkläder. Upptäckte att mina underkläder har gått och blivit väldigt mycket färggrannare än vad de var för ungefär ett år sedan. Det är ju trevligt tänkte jag.
Jag har asså städat undan lite slarvigt på mitt rum + att jag har hunnit flumma runt på den vida webben och utforskat en massa högst inspirerande konstnärer. Trevligt det med! Speciellt för att jag för en gångs jävla skull lyckas ta in lite kreativitet. Jag känner mig så fylld.

Snart kommer Herr Kaka kasta småsten på mitt fönster. Haha. Vi är så romantiska av oss...
Sen ska jag tvinga honom att gå ut och gå en mega lång promenad i mörkret. Mestadels för att jag är på konstigt humör och det skulle ju faktiskt va lite gott med frisk luft och svarta trädtoppar.
Sen ska vi troligen tjocka oss lite lagomt. Självklart i syftet att förbereda våra magar för de kommande dagarnas tjockande.

(!) Jusjta! Jag måste komma ihåg att kirra WoW tid ikväll.

Imorgon blir de iaf att sova ett tag! För jag är lite halvt trött. Herr Kaka har en tendens att dampa loss under nätterna. Högst uttröttande.  Vi ska såklart hämta upp Kakans dator hos den där Siba imorgon också. Höjdpunkten på dagen lär ju ska bli att få trampa runt ett tag ( innan vi äventyrar oss hem till Alve) på Birsta med Oskars farmor och fader. Den kvinnan är en inspiration för mig. Hennes påståenden och kommentarer förgyller mina dagar.
Truly do.

Gah, vilken trevlig helg jag har framför mig! Nu ska jag bara våldta min karl också...
Några gånger om.. öhm, för att göra upp för de dagar i helgen vi kommer sitta framför datorer hela tiden.
Heh.
I och för sig har Alve ganska stort hus.

Paranoia

Mätt, trött...
Relativt skön dag idag, förutom att man har varit as trött.. och kanske förutom att Herr Hurt har varit på sitt mest gnälligaste humör. Men det gör ju såklart ingenting, han har ju sina själ. Han är emo och allt nu.

Jag vill spela wow. AV weekend!

Jag är också gnällig idag. Jag inleder till och med bloggen med ett gnäll. Bra.
Har kommit på att jag måste börja behärska min impulsivitet/använda huvudet lite mer. Känner mig grymt konstig hela dagarna när man bara går runt och gör en massa knas och sedan ångrar eller bara allmänt undrar vad man hade för jävla anledning till att bete sig på ett visst vis.
Skenar iväg helt.

Kom även på idag när vi satt i korridoren i skolan att det känns ovant att inte se Josef halvspringa lite stressat mellan lektionerna med sitt enorma pick-o-pack. Känns tomt att nån inte slänger ut sin jacka på klassrums golvet/blockar vägen i dörrar/matsalen/överallt...
Tror dock att Hurtig tar tillfället i akt att härja mer vilt nu när Seffman är hos dom där pepsipimplarna. Undrar om det faktiskt är så att Josef håller någon slags kontroll över våran sociala krets. Han kanske utövar djupt invecklad psykologi på oss för att anpassa oss.

heh /sigh
Irriterande att det där verkligen inte är första gången man uppmärksammar att Seffman troligen är något slags ont geni som har som avsikt att skapa en ockult sekt och ta över världen inom en snar framtid.
Har till och med fräscha bevis för det hela. Ta den där aggressiva brittiska hunden som Seffmans värdfamilj äger. Först hatade den Josef.. Nu! Gör den inte det!
Dold djup psykologi.. det är vad som ligger bakom det hela. + att han nu har valt till och läser Psykologi B!!!
Bevisen finns överallt.. det gäller bara att passa på att granska det hela när han inte är här och kontrollerar oss!

Känner att det här är ett bra tillfälle att skylla hela mitt beteendemönster på Josef.

Kvinnlig Skjukdom

Mysig PMS man ska ha.
Har haft sånt jävla överdamp nån dag nu. Jag känner mig riktigt less på mitt eget beteende.
Det är läskigt. Man märker hur man helt tappar all självkontroll som borde finnas och går total berserk på allt och alla i ens närhet. Förlåt Oskar.
Tur att ens karl har lärt sig knepet för att bota mitt damp. Choklad!
Man känner sig alltid så jävla löjlig efter ett utbrott. Det är precis som att man vaknar och ser vad man ställt till med och får en massa brutala konsekvenser uppslängda i ansiktet.
Humörsvängningar ftw.

Trots min kvinnliga sjukdom är jag ändå glad idag. Fast jag tror inte folket uppfattar mig som glad. 

Nu har jag nyss beklätt min mor med en plastmössa och pillrat ut en massa av hennes hår ur den. Jag har alltså slingat hennes härligt Gollum-fjuniga hår. Det var oerhört sympatiskt av mig.

Oh! Imbah! Oskar har glömt härlig prisvärd Eldorado choklad här!
Behöver troligen övertala honom till att köpa mer proviant tills ikväll.
Nu jävlar blir det njuta av.
Billigt, billigt


Happyface på mig... hurra !

Mår konstigt, riktigt skumt.
Även fast Herr Kaka just har åkt härifrån och jag vet att jag inte kommer få träffa karln igen förrän ikväll, känner jag mig ändå lycklig. Det är väldigt mycket på grund av honom.
Väldigt mycket för att vi har spenderat vår tid med varann mer aktivt och inte varit så förslappade som vi brukar ha en tendens till att vara. Även fast de kan va quite skönt för de mesta att bara sega med varann.
Jag antar att de nattliga långpromenaderna med honom de senaste nätterna har varit förvånansvärt givande.
Att få vandra halvt mållöst genom staden, hand i hand med honom och lyssna på nattljuden. 

Det finns mycket jag skulle kunna skriva om våra promenader, men det känns dumt och fånigt att fördjupa sig på ämnet för mycket när jag redan vet varför jag älskar vårat nocturna strosande.

Hmm, jag skriver så ytligt. Fast jag orkar nog inte bry mig för tillfället.
Jag är nöjd.

Bland annat för att jag nu ska spendera lite high quality time med Alejandra genom WoW!



Jag skrattar åt dig!
..Inte åt dig Alejandra

Men åt dig!

Shakespear och Urban

Konstig dag/natt idag.
Vaknade med ett ryck att att Kakan pokade mig en massa. Misstog honom dock för att vara Urban (Alves pappa) som förövrigt just hade våldtagit mig i mina trevliga drömmar. Högst normalt. Jag känner även att jag skulle behöva förklara mig för stackars Alve... Hur dum är inte jag som drömmer om hans pappa och gör honom till våldtäktsman och läskig karl med sjuka fetischer. Inte meningen som du förstår. 

Somnade om.
Vaknade igen av att klockan var för mycket. Vi hade tydligen någon gång runt 7-8 bestämt oss för att inte kliva upp och gå på idrotten. Så det blev bara en lektion idag. Engelska med sötaste Evy. (Anti Ironi Klubben antecknar och ger mig prickar i registret.) Efter att alla hade fått skådat sina, enligt Evy, väldigt dåliga resultat på grammatik provet, skulle vi tydligen på en teater om Shakespear. wöö

Har ingen aning om vad man förväntade sig. Märkte bara att Evy var upp i gasen över faktumet att den skulle utövas på engelska + att den såklart handlade om självaste Shakespear.
Det hela var väl någorlunda intressant. Mest för att hela pjäsen gick ut på att plocka upp folk ur publiken och få folk att skämmas så där skönt. Roligt dock att se hur folk reagerar när de utsätts för översympatiska engelsmän och hur alla försökte se så oberörda ut när dom ville skaka hand med dom. För att sedan dra upp dom på golvet och utsätta dom för teater "komik".
Mega kärlek till Alves skådespelar skills och Hurtigs insatts. Kan tänka mig att herr Kaka känner sig nöjd ochså efter att han fick en lätt antydan om att han ser ut som Harry Potter.
Oskars stubb äger btw, synd att han inte inser det.

Nu! Hemma och packar och äter och dampar med Alva.

Vill cosa och sexa mig med Kakan nu. Som tur är man halvt påväg dit.
Hans farmor också, som troligen är sugen på Biteline pizza.

RSS 2.0