/Fyndig rubrik

Snaark
Klockan är för mycket för vanligt folk nu, och jag har bestämt mig för att joina söta sussande Oskar i sängen.
Har oväntat nog suttit uppe och nördat en massa. Så nu är min dygnsrytm totalförstörd och kvaddad. Gräjt!
Tänkte skriva idag men det var faktiskt igår (!) som var en riktigt duper skön dag! Sova länge och mysa sönder med Kaka och sedan ut på jakt efter blåbär i den episka bosvedjeskogen. Låter inte så speciellt kanske men kan lova att det var en superb höstdag!
Idag blir det till att först sova xS och senare ikväll svettas loss med Banna på friskis! Ajää, bränna fett ftw! Borde helt klart försöka gö det lite oftare. Det är inte så jävla konstigt att man går upp i vikt om man lever med Oskar! Karln kräver godis/socker/snacks/cola ständigt! Jag har blivit vek mot temptations!! Josef slå mig!

HahaAHAH! Juste, på tal om Josef så köpte vi hans 18års present i fredags! Mohaa, kan lova att den kommer till användning. Haha, köpt på Venuella, hur mycket mera behöver avslöjas...

Nää, fan jag är trött och dryg och solhelvetet har gått upp och strålar sönder mitt ansikte.
Godnatt!

Rosa, 3 år

Känner att jag måste uppmärksamma ett skumt fenomen som tidigare inte riktigt slagit mig. Var på Ica med Oskar idag och lyckades gå förbi reklam för glass. På reklamskylten stod det "Glass ska innehålla riktig grädde, eller hur?" Rosa, 3 år. På skylten var det även en bild på en ko, så därför tänker jag anta att det var kon dom citera. Men det är inte första gången företag citerar kor.. har för mig att Bregott brukar slänga fram smarta kocitat ibland med. Kan någon upplyst människa eller ko berätta hur man kommer undan juridiskt med att citera kor i reklam!!!


Nu står Oskar och porrar sig för uppmärksamhetens skull och har deklarerar att jag numera har WoW tid!!! wööö!

Tillbaka om en månad när tiden går ut igen!
Hej då världen!
Hej Azeroth!


I hases hat!

Ajää, bedövningen i mitt ansikte har nu flytt sin väg och jag kan sluta känna mig grovt undead.
Höhö! Bedövning i munnen gör det lustigt med oralsex må jag lova! Prova de du Ölöx!

Jodu! Sitter för tillfället och installerar WoW på Oskars dator och funderar på vad för slags konkret och nyttig aktivitet jag skulle kunna utsätta mig för. Skulle behöva skriva en slags to-do-list  som en stark reminder åt mig själv. Here we go!

Att utföra/göra klart:
-
  Tuss tatuering
-  Bannas tatuering
-  Prövning i Geografi A
-  Emmys syntet dreads
-  Evvis syntet dreads
-  Ölöx syntet dreads
-  Fira att Seffe officiellt är karl!
-  Svettas med Banna

Tvivlar på att jag kommer få vidare mycket gjort från och med någon gång i mitten på nästa vecka då jag och fröken kines planerar att nörda sönder WoW och powerlvla upp nya 70's åt oss! Mowha! Sen blir det WotLK raiding... utav bara helvete!

Till helgen blir det att fira Josefs inträdande i vuxenvärlden och kanske något försiktigt besök på Norrskrammel. Hoppas bara att det inte dyker upp allt för många jobbiga människor... men med min eviga tur lär ju hela min fanclub vara där och vänta!

Mohahaha! Ajä! Det härligt episka ljudet av att Wow är färdiginstallerat drog genom rummet!
Hej.då!

Korvar of Doom

Var hälsad!
Sitter för tillfället hos Alve the alv i idylliska Granlo och väntar på att Oskars och Alves nördhysteri ska avta. Dom sysselsätter sig såklart med att ställa upp småfigurer på ett bord och leker krig. Jajustja, det har ett mer civiliserat namn: Warhammer.

Jag, som de flesta kan förstå, är uttråkad. Mycket dessutom. Snurrar runt på forum och lolar runt i överlag.
Hittade faktiskt något av större intresse! Den här bilden:

...

Låt er inte luras av likheten! Detta är inte en bild på vår kära Josef! Det är bara en inspirerande bild över mina kommande övergrepp på Seffman. Planerar nämligen att pimpa Josefs skägg med de hetaste korvarna man kan hitta i Svearike! Så de så!
Josef! Du har btw ingenting att säga till om.. lev väl!






Precious



Min dag blev jäätte mega fel imorse när Kaka förklara att hans mor bestämt att dom skulle stanna en dag till... /cry
Jag hade allt så planerat också bara.. splashhh.. ah well... Nu är det iaf kväll och inte länge kvar till sovdags igen. Mahaha, jag känner mig så jävla förslappad av allt inplanerat sovande..

Ska se på lite film med ma mama och tvinga kvinnan att virka mina dreads så pass mycket hon kan.. sen ska jag väl försöka göra klart min tatuerings skiss.. dvs sprätta lite färg på den och skapa magic.. nää, men den är ganska ful.. jag hoppas fan att den ser bättre ut när jag färglägger den.. annars vettefan.
För det första! Förstå vilket damp och fel jag kommer få om jag tatuerar in något som jag själv ritat.. jag kommer lida av seriösa depressions attacker varje gång jag ögnar den.... men jag vill göra den själv ändå..

Ge mig drawing skillz!!!




Vill förövrigt ha min karl tillbaka i min säng..
omgående! .. saknar min precious!

Join the darkside... we got Michael Jacksson!!

AHhhhh, imorgon kommer Kaka hem!
Och idag kom Emmy hem. Och den 20:e kommer självaste fröken Ölöx hem!
Det finns hopp för mitt sociala liv! ! !

Den här dagen går ut på att först o främst sova så länge som möjligt (det blev sovmorgon fram till 11 -.-) sedan iväg och jobba i kioskerna på GIF matchen.. dvs stå och steka äckel hamburgare och langa varm dricka... sedan hem och sova så länge som min kropp tillåter. .. då allt det är gjort är det ungefär 6 timmar kvar tills min karla-karl är hemma i Sundsvall. Fan vad jag är organiserad!!!
...eller nått.

Nu så har jag dock en massa dötid mellan sovandet och jobbandet.  Jag får använda min extrema elite förmåga att sysselsätta mig tills tiden är inne för att bege sig ner till da arena.
Fan vad jag blev sugen på att spela The Elder Scrolls: Oblivion!!! Typ dampa lös i arena där och träna upp megamaximal agility bara genom att damp hoppa omkring.... ahhhhh! Älska Elder Scrolls!

Jajustja.. jag har möjligen börjat upptäcka min inre kvinna. Har nämligen hamnat i någonslags hejdlös shopping spree.
Jätte jobbigt med tanke på att jag faktiskt inte har någon ekonomi atm. Fast jag vet inte riktigt.. det grejer jag handlar och vill handla kanske inte är tillräckligt feminina för att kunna trigga min inre woman. . .time will tell.
Jag hoppas bara det inte går överstyr.. nää.. fan vad less jag blir. Nu ska jag smurfa vidare och göra upp med mitt psyke angående div världsproblem.


The FORCE wants YOU!
Btw, Josef! Vad är din inställning till kommande Star Wars: The Clone Wars??
Själv fattar jag inte varför dom skulle välja att ha så dålig animation till en så episk saga som Star Wars..
men jag antar att du har ett bra och förklarande svar på de...

Alooo

Always wanting what your eyes can't see
Needing what your arms can't reach
Thinking you are in need
Always hearing what your ears cant hear
Feeling what your hands can't touch
Thinking you're incomplete

Jag saknar sönder. Jag vill kunna krama min karl nu! Seriöst.. jag är så dålig... andra par skulle aldrig hålla på å tycka det är så jävla jobbigt å vara ifrån varann i ungefär 6 dagar.. men jag avlider! För era anteckningsblock där ute så kan jag informera att det är längsta tiden jag har varit ifrån honom sedan vi blev tillsammans. Kul fakta.. eller hur?
Ah well, så fort klockan slår förbi 24.00 så kan jag säga att han kommer hem imorgon,.. Awesome.

Kan berätta att jag har varit duktig idag och försökt utplåna fettceller på min kropp idag genom promenad och visit till gymet.

!!!Nu ringer Oskar!!!!

Hej då jävla fittblogg!


Mööööd-kiip!

Vågar man kolla på Pokémon utan Oskar? ... dagen/nattens frågeställning. Hur ledsen kommer han bli på en skala om jag bara kollar några avsnitt..?

Lider av svår måste-göra-något-uber-intressant-hela-tiden-syndrom nu när Kaka är bortrest. Det tär kan jag lova. Förstå att jag känner mig utsliten efter en dag! Jag orkar inte ens leka sagoberättar tant och förtälja dagens äventyr. Nu ska jag alltså antingen kolla på Pokémon, läsa bok, teckna på min fina tatueringskiss, dreada några fler syntet dreads, sova eller hitta på ännu ett alternativ...

.Hej.då. . .

RSS 2.0