Forest in ma för

Här sitter man . . .
och får en icke välförtjänt boost genom Zul'Farak av den episke Mange. Sympatisk karl vill jag tillägga, det har han fan förtjänat.

Imorgon blir det bad kl 08.30 (utomhus) med klassen. Hmm, det är fan bäst för dig moder jord att du slår på med ett jävla solsken tidigt utavbara helvete! Jag vill inte frysa! Jag fryser ta mej fan jämt, jämt och alltid. Och jämt! Högst irriterande och kallt (!). Det är därför jag sällan kan bli sedd iförd endast linne/t-shirt. Ganska mycket också pga att det är ett faktum att folk inte orkar höra mig gå runt och gnälla as om att jag fryser som någon liten jävla nakenhund.

Påtal om hundar så ligger mitt lakritstroll för tillfället och snarkar som om hon vore någon fet grizzly. Hon är ändå en pudel, ska inte hon bete sig pruskeluskigt och riktigt borgerligt? Lite franskt sådär, fast utan basker då. Och utan ciggaretter.. Hade varit seriöst jobbigt om hon börja röka, hade blivit ett sånt jävla projekt att få bort all röklukt ur hennes mega-fluff-päls! Jag undrar vilken folkgrupp hon liknar mest. Det måste jag helt klart undersöka. Så småningom... såklart.

Någonting säger mig ganska tydligt att våran över ergonomiske/hypade/sympatiske idrottslärare kommer toya med oss imorgon! Han kommer med säkerhet se till så att varje muskel i min kropp kommer må as resten av helgen. Undrar om man ska börja planera hämn redan nu... undrar om det är oetiskt att hämnas på en så sympatisk och trevlig karl som Ola... vem vet!? Josef kanse!? Josef, karln med ett samvete för varje utstickande lem på kroppen.. han borde veta.

Nej, nu ska jag sluta nörda och gå till sängs med Herr Kaka som idag har avslutat allt flyttstädande (jäj).
Jag kan till och med erkänna att jag tycker synd om gossen. Han har sovit ca 4 timmar varje natt i nästan en vecka bara för att han envisats med at utnyttja sin wow tid. Vilket då har blivit under nätterna eftersom all annan tid har gått till slaveri , Askungen style.
Borde vara snäll mot karln i helgen och passa upp honom en massa.
Tvärtom för en gångs skull.. ja, han är en toffel, han vill bara inte erkänna
nederlaget riktigt än. Maha. Nej vad ond jag är. Jag är helt klart för trött nu.

God natt!

PS, Jag drömde att jag kunde gå ner i spagat härom natten.
Så jävla fult. Man borde ta och ge det hela ett försök. Tror ändå
jag är någorlunda vig. Bra för folk att veta!!!!!!  Nej, go natt nu!

/Lesser blogg inlägg

Wöö, jag har WoW tid!
Känns ganska extremt onödigt att vistas i skolan numera måste lilla jag påstå. Inga möjligheter överhuvudtaget att få mina betyg att resas från de döda.  Trevligt för mig, speciellt mina betyg.

Idag har jag försovit mig med flit tillsammans med Herr Kaka som troligen gjorde det för att slippa att flyttstäda på morgonen. Jag däremot var hederligt trött!
Jag måste även berätta fär allmänheten hur extremt dåligt morgonhumör jag kan lyckas få pga av Oskars far. Karln har helt enkelt utvecklat en seriös hobby för att knacka på Oskars dörr, ropa "Ooskaaar??" och sedan gå därifrån när Oskar nyvaket svarar "aaa?". Den här proceduren går om och om igen tills någon kliver upp och agerar levande. Det som verkligen skapar fördolda aggressioner hos mig är dock att han numera öppnar dörren en millisekund efter han har varnat om sin entré i rummet genom knackningar. Låt mig påpeka att det är pinsamt att den karln säkert har sett mig naken eller halvt flashande hur jävla många gånger som helst. /sigh Trevligt att man förgyller nåns dag iaf... Trevligt...

Jag och Kaka funderar på att nörda en massa i helgen pga att Oskar bland annat är trött och öm i kroppen efter allt flyttande, det betyder att han som max orkar ta sig mellan hemmet och ica/citygross i helgen. Då passar det ypperligt att nacka WoW, Pokémon, Playstation, Gameboy osv...
Jag är btw megasugen på att spela Donkey Kong eller Tecken! wöö


Senare under kvällens gång blir det avfärd
till littlest Kaka som troligen är i stort behov
av massage och popcorn. Mahaa

Fast nu ska jag spela wow och socialisera
big tajm med Hård och Ölöx.

Rupture

Är hemma idag
eller jaa.. i Nacksta men jag har väldigt mycket börjat räkna det till permanent hem nuförtiden med tanke på att man spenderar iaf 50% av sin tid här. Som sagt så är jag hemma idag, orskaken är för att jag hatar världen också vidare... och vidare.
Oskar är också hemma idag. Dock pga ett helt annat syfte! Hans far aka Dr. Phil tycker nämligen att Oskar ska spendera dagarna hemma tills allt är förflyttat från den gamla lägenheten till den nya + att det ska storstädas och hela tjohooet. Så Herr Kaka agerar någon slags Askungen atm och jag sover/tecknar/spelar gameboy/blir våldtagen till och från.
Jag funderar seriöst på att stanna hemma från skolan tills det blir sommarlov. Jag ska nog bearbeta planen lite mer nogrannt innan jag går ut med den som officiell och klar.

Jag behöver btw pengar om det är någon snäll jävla tomte därute som vill skänka iväg lite till stackars mig. Jag har nämligen bestämt mig för att pleasa allmänheten (speciellt min mor & farmor) genom att reda ut mitt hår. Jag vägrar dock att gå runt i fult vanligt platt hår. Så planerar på att slå till stort genom att fara ner till huvudstaden och fixa fina förlängda dreads. Smaka på den du! Jävla satanist!
Ehm, men det kostar.. så.. ja, ge mig lite pengar så kanske jag kan ge dig en kram eller en random green av nått slag.
Ska iaf göras så fort som möjligt (utropstecken)
Vi får se om jag får någe pengar av min mor som lön för lördagens slavande på Rod Stewart.
Hela Rod Stewart-kommer-till-stan-grejen var ju ett jävla partaj... för alla kåta 40+ tanter. Jag kan lova er att det vickades häckar inför Roddan... och Kaka. Jag fick av någon anledning alla jävla security snubbar på mig... och nej, jag var inte redlöst full. Jag stekte hamburgare och var dessutom av kvinnligt kön. Det verkar vara extremt attraktivt för 25+ karlar med ett stort midjemått. Det hela var jätte gulligt, såklart.
Ja, vad mer kan man ord-diarréa om Mr. Stewart... Inget.. förutom kanske att han hade en glittrig kavaj. Mycket sympatiskt.

Nu ska jag sjukanmäla mig för dagen och kanske
hinna spela lite Oblivion eftersom jag inte har bett
Kaka införskaffa WoW tid åt mig än.  Jaa.. go me!


Blaubär

Lite epic och kult det är med PlayStation 1 !!!
Herr Kaka sitter för tillfället mitt i ett av Harry Potters
episka äventyr som bjuder på riktigt dålig grafik och
fult manus. Ändå är det så överdrivet köng!

"Hörrö, här finns några Puffplantor."
- Ron

Jag och Herr Kaka tog ett riktigt romantiskt bad häromdan.
Med levande ljus och hela tjohoet.
Det hela slutade som vanligt med att vi disskuterade diverse
olämpliga ämnen och imiterade snörstyrda dockor. Det hela 
ledde självklart till att en plan om projektarbetet i trean smeds.
Troligen bara jag, Kaka och Hurtig som kommer va riktigt
thrilled över den. Synd dock.. Josef spelar nämligen en stor roll
i det hela.. som vanligt. Säffä skulle naturligtvis agera voice of all
puppets. Josef är ett naturligt val för den här rollen pga hans
oförmåga att kunna byta accent/tonläge/och diverse andra viktiga förutsättningar för en lyckad röst aktör.





Fan vad sugen på blåbär jag blev!!! 
Jävla Harry Potter bönor som
påminner om ätbara saker.

Nu ska vi kanske våga smyga oss ut i
köket och ninja blåbär och en massa
glass som min mormor egentligen
införskaffat till hunden, diabetikern och
tjockisen. Alla har fått varsitt paket glass
förutom da dog som blivit blessed med
hela 2st. Go Mormor, go!
Jävla oförmåga det finns i släkten.

Knock on the door! *knock, knock*

Oh blood red moon, eat away the night!
Wöö

Sitter hemma, tjockar mig och lyssnar på helt överdrivet sympatisk musik (= Bra musik för er som inte förstår att sympatisk är något högst positivt.)
Haha!! xDD
Sonata är så emo!!   :
 Although they took my heart and dried me up
Sometimes I still bleed...

Idag har jag inte varit på många lektioner. Mestadels för att jag är riktigt rädd för mina lärare numera. Speciellt en viss överläskig engelska lärare med troligen den mest skärande brittiska accenten som existerar i vår lilla stad.
Jag kan btw inte släppa tanken på hur mega-över-coolt det hade varit om hela mänskligheten hade ett handikapp som gjorde det omöjligt för oss att andas in genom munnen. Haha! Jag ber er att ett tag bara försöka leva genom att endast inhalera genom näsan!! Ni kommer tillslut gaina förståelse för hur överhäftigt det hade varit. Befarar dock att vi inte kommer lyckas utveckla ett sådant handikapp inom en snar framtid... dvs tillräckligt snar för att jag ska kunna vara här och skratta åt den och kippa efter andan med näsan.

Lyckades hitta en pinsamt rolig sexblogg igår eller förrgår som jag och herr Kaka satt och läste. Oskar har efter det uttryckt en viss förtryckt oro som jag lyckats förnimma. Han är såklart rädd att jag ska börja skriva en massa utdragna bloggar om vårat sexliv. Haha! Och så var det även. Jag är strängt förbjuden att utelämna detaljer eller liknande avslöjande saker! Mowah.. känner mig nästan tillräckligt sadist för att skriva en lång detaljerad blogg om vårat trevliga sexliv och alla läskiga perversa grejer vi sysslar med.
Men jag besparar mänskligheten detta för tillfället.. kanske att jag återkommer när vi inte kan andas in med våra munnar längre. Då lär ju ändå allas sexliv ha blivit skrattretande nog för att man ska behöva skriva en blogg om det.
Heheha! Oroa dig inte Kaka!

Måste bara nämna att imorgon är det förändringarnas dag!! Då blir det grilltajm at Alves med befläckade människor och tillbehör. Då ska nämligen Alve reveala sin nya frisyr, vi ska pimpa Herr Hurt och ta en massa jävla översköna egopics på karln.. plus att vi ska turna Ölöx till ett riktigt jävla emo! Maha, vi kom tydligen fram till att hon var kapabel till att bli ett bra litet emo idag på historia lektionen.
Haha! Även att Äggie Fäggie blev förbannad på riktigt och "bad" Hurtig att hålla TRUTEN! xD

Nu ska jag snart till Cookie-man (..does whatever a cookie-man does, can he swing...) Där ska det förflyttas mer grejer till den nya lägenheten. Oskar ska alltså leka handyman (does whatever a..) och jag ska leka klent och tjurigt fruntimmer som utbrister "jag kan själv" hela tiden.

Btw! Tompa/DR/Dr. Phil
har en dejt på söndag.
Hur coolt är inte de på
en skala? huh? huh?


Kentic Amice och 10 månader

Gah!!
Upptäckte nyss att min 60 mage äger ett par shoulders vid namn : Kentic Amice. Min alt är en läskig jävla popare.
Snart lär hon färga håret svart och fluffa det to da max. Då blir jag lite mer less. Tur för mig då att min WoW tid är slut och att jag äger ca 17 kronor. GL HF!

Igår var jag på ett sympatiskt återbesök på sjukhuset och hade standard samtal med kurator. Hon undrade ungeär hur pass dåligt jag mådde psykiskt efter helgen. Jag berättade att jag inte mådde vidare dåligt och hon försökte förklara hur allvarlig situation jag försatt mig i. Jag höll med. Sedan fick jag gå därifrån. Skönt att få tala ut om saker.. verkligen. Hö. Ha.

Nu är jag hemma och väntar på att Herr Kaka ska bli klar på sin låtverkstad. Imorgon ska han och Seffman bemästra deras musik skills och uppträda under lunchen. Jag uppmanar alla att komma dit och lyssna på deras hemmabygge låt. GL HF Oskar och Josef.

På tal om asfalt och grova bananer så ska jag och Kaka snart mötas i staden och hitta en trevlig och jätte romantisk kinarestaurang (för att det finns så många sådana). Där ska vi fira att det är den 14:e idag och att vi varit tillsammans i hela precis 10 månader nu.  Sedan ska vi åka hem till käraste Nacksta och så ska vi våldta varandra några gånger om. Ja, också kommer jag såklart kräva att vi ska kolla på mer Pokémon avsnitt. Kanske att jag arbetar på att göra Oskar lite nervös inför morgondagen. Jag känner mig nämligen lite sadist för dagen.

Ikväll blir det mys helt enkelt. 

Mistress of DOOM

Min dag har varit högst lyckad!
Imorse vaknade jag och upptäckte att jag låg på sjukhuset. Min mor satt bredvid och såg lite lätt tärd ut.
Tänker efter och det sista jag kom ihåg från nattens bravader var att farbror polisen ville prata med mig och slänga ur sig diverse polis standard frågor.
Sedan blir det svart.
Har dock fått resten av kvällen återberättad. Heh. Behöver jag ens säga att jag skäms. ångest.
Haha! Fast jag måste erkänna att jag bemöter poliser riktigt överskillat.
Oskar hade tydligen lyckats dra mig från hamnen till navet med hjälp av några polare. Jag mådde tydligen inte så bra och passade på att spy en massa när vi väl var på navet. En trevlig polis hade då trippat fram och frågat lite sådär polisigt om jag mådde bra.... heh. Vad är det för nån jävla fråga till någon som växlar mellan att spy och kippa efter andan. Jag svarade tydligen med ett  "Wallah, jag svär". Duktig Nathalie.
Oskar hade tydligen försökt vara rolig och slå på mega-humor-charm i polisbilen genom att slänga ur sig frågor i liknelse med "Ja, jag antar att man är tvungen att använda säkerhetsbälte....?..." Go Kaka! -_-
Oh well. Jag hade trevligt innan alla poliser började intressera sig för mig.
Fick chans till att socialisera och prata en hel del med Banna + Träffa Marre och Fluff igen + Att man fick tillfälle att pimpa Johan. Möha!

Måste även ta tillfälle i akt att allmänt klaga/hetsa om Ola. Den karln lyckas alltid. Hans ergonomi lektion tar priset. Tänk om man skulle behöva leva med/som Ola. Man skulle behöva gå omkring med rak rygg och böjda ben hela tiden bara för att uppehålla ergonomisk korrekthet.

Nu ska även herr Kaka och Dr Phil börja förflytta sina arslen från denna jätte mysiga karl lägenhet. Dom ska flytta hela 2 trappuppgångar!! Politiker har tydligen valt att bygga om huset med bäst läge till ett mysigt pensionär boende.. trevlig utsikt och insyn till det ointagliga fortet Oasen ingår såklart!


Btw! Anna!! Jag vart ledsen när jag vakna
imorse och upptäckte att du hade satt
upp mitt hår! Mina korvar är nu lite mer
jätte krokiga!! xD
Jag vart inte heller glad av att mitt armveck
var jätte penetrerat av en jävla nål! Fast det
var iofs inte Bannas fel.


Nu tänker jag nacka WoW och mysa med Master Kaka.
Kungen är btw inte gullig.


Unending Assault (!)

Man kanske ska somna?... utropstecken
Oskar luktar inte som vanlig Kaka brukar. Han har nämligen införskaffat en helt sprillans deodorant! Hoho! Ovanligt kan jag lova. Och högst svårt för mig att vänja mid vid.

Idag har jag varit en riktigt stark kvinna och lyckats ta beslut om vad jag ska visa mig i på badstränderna till sommaren. Funderade riktigt starkt ett tag att bara köpa något riktigt över-flash-dampigt.. t.ex som den där tiny bikinin med fluffiga neon rosa hjärtan på. Jag kännde att den skulle utstråla så extremt mycket Nathalie. Hö.
Nej, jag köpte inte den. Jag vågade inte ta ett så stort steg.
Josef, jag är en vek människa.

Oskar bestämde idag att vi skulle flytta min dator till honom. Så nu har vi suttit här ett bra tag och nackat WoW och käkat härligt billigt ÖB godis. Självklart har man lyckats kolla igenom fler Pokémon avsnitt.. det börjar nästan bli uttjatat. Fast jag föredrar tydligen Pokémon före geografi uppgifter som ska vara gjorda tills idag.. som vi ska ha förhör på idag. Det betyder troligen att vi kommer ta sovmorgon tills efter lunch idag.

Oskar declarar att han är trött.
Nu ska vi faktiskt sova.



Bilden är såklart inte editerad.




 


Dregg

Idaken är det slapp.
Ganska trött sen igår. Jag och Herr Kaka lyckades ta oss till dregg hang outet Pirat Picknicken .
Hade inga större planer på att vara kvar där vidare länge men det hela slutade med att jag och Kaka va hemma vid halv fem imorse efter en lång promenad från Granlo till stan och sen till käraste nacksta.

Började dock kvällen traditionsenligt hos familjen Nordin där little Viggo fyllde år. Det hela spektaklet firades som vanligt med en massa hamburgare och fika. Plus att man hann träffa folk som man kan börja fundera om dom flytt landet pga deras frånvaro. Det visade sig dock att Mattias hade börjat göra lumpen och var sådär jätte cool med vapen och grejer. Det förklarar ju självklart saker. Sedan blev det sentimentala stunden då min och Oskar Nordins mor drog fram fotoalbum över en massa utflykter från svunna tider. Trevligt.

Jag måste fan säga att jag är grymt övernöjd över natten och dess innehåll. Lärde känna några grymt trevliga människor och det jag nog tycker är allra skönast är att jag har convertat någon från att vara en "henne-ska-jag-inte-tycka-om-för-att-min-kompis-inte-tycker-om-henne" person till någon som står på friendly. Happy, helt klart.


Orkar helt ärligt inte bry mig om en massa riktigt onödiga och oprovocerade jävla fjortis fasoner folk sysslar med. Jag orkar inte heller be dom mogna till för att jag hoppas att hon får höra det från något annat håll. Orkar inte heller säga till henne att hon inte känner mig tillräckligt för att kunna uttala sig negativt om mig. Verkar helt ärligt bara vara hon som gör det jobbigare för sig själv. Förstår fan inte hur folk orkar lägga ner så mycket tid på att må dåligt.
Jag tänker i alla fall passa på att vara trevligt överlycklig. Ah!
Det ska jag se till genom att bara vara riktigt tjock med Oskar hela dagen.
Mysa sönder och kolla klart på alla jefla Pokémon avsnitt och äta tacos!
Mah, bättre än så kan det inte bli! Ska också stjäla Herr Kakas myskläder.
Mohaw!

Ha det riktigt bra med alla roliga tankar om hur dålig jag kan vara.
Det lär ju säkert vara givande.

Hah!


RSS 2.0